شرح پروژه

طراحی داخلی و دکوراسیون

موقعیت

تهران، خیابان خواجه عبدالله

زیربنا

1۲۰ متر مربع

اصول پایه طراحی دکوراسیون داخلی مدرن اداری

مناسب سازی فضا و راحتی کار کارمندان از اصول پایه طراحی دکوراسیون‌های اداری است که در امتداد خلاقیت‌ها برای بهره‌مندی مفید از فضای محدود اداره، مدیریت حضور ارباب رجوع در کنار بهره‌مندی از المان‌های زیباسازی محیط کامل می‌شود. برای طراحی داخلی فضاهای اداری ایده‌های متنوع همراه سبک‌های گوناگون مطرح است که دکوراسیون داخلی مدرن اداری یکی از برجسته‌ترین سبک‌های این حوزه معرفی شده است.
دکوراسیون داخلی مدرن اداری تفکری برگرفته از ایده‌های نوین مدیریت سازمان‌ها و فضاهای اداری است. در این تفکر از هنر معماری به‌ دنبال خلق فضاهایی پویا، تأثیرگذار با بهره‌مندی مفید از تمامی فضاها در کنار خلاقیت‌های نوین بصری و ایجاد سبک‌های مینیمال شده هستیم. دکوراسیون مدرن اداری در امتداد بهره‌مندی از عناصر ساده اما هدفمند با به‌ کارگیری درست از سبک پلان باز در تلفیقی از فضاهای بسته در کنار حضور مؤثر نور طبیعی و جانمایی مناسب نور مصنوعی شکل می‌گیرد. در این مقاله از فرلی دیزاین به نکته‌هایی کلیدی از اصول دکوراسیون داخلی مدرن اداری می‌پردازیم.

قوانین پایه طراحی دکوراسیون مدرن اداری

دکوراسیون داخلی مدرن به بهره‌مندی از المان‌های ساده و یا مینیمال شده شهرت دارد. در این سبک از فضاسازی همه ‌چیز ساده اما هدفمند و تأثیرگذار است. بهره‌مندی مناسب از مبلمان مدرن با ایده‌های خلاقانه و بدون تزیینات، حضور دیوارها با رنگ‌های متنوع اما خنثی، کفپوش‌های ساده اما مقاوم و مدرن، بهره‌مندی از نورپردازی توکار و استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در سبک پلان باز یا پلان نیمه باز از اصول پایه طراحی دکوراسیون داخلی مدرن اداری هستند. در واقع قرار است محیط اداری را هر چه خلوت‌تر و برای استفاده حداکثری و ساده از فضای محدود اداری دیزاین کنیم.

عوامل تأثیرگذار برای دکوراسیون مدرن اداری

در ابتدای این مطلب به موضوعاتی پایه از اصول اولیه طراحی دکوراسیون اداری براساس سبک‌های مدرن اشاره کردیم. اما این اصول ساده چگونه اجرا می‌شوند؟ و یا تحت تأثیر چه عواملی هستند؟ در ادامه قصد داریم تا از عوامل کلیدی و تأثیرگذار در طراحی دکوراسیون مدرن اداری صحبت کنیم:

  • نوع فعالیت اداری شرکت

اولین نکته توجه به نوع فعالیت اداری شرکت‌ها است تا بتوانیم بهترین الگو هماهنگ با اتوماسیون اداری آن شرکت را اجرا کنیم. روش کار شرکت‌ها و اداره‌ها متفاوت است و اهداف کاملاً متنوعی را دنبال می‌کنند. برخی اداره‌ها درون‌ مایه خدماتی برای پذیرایی مداوم از ارباب ‌رجوع‌ها را دارند و برخی دیگر با حضور گسترده کارمندان شکل می‌گیرند. از طرفی برای برخی شرکت‌ها بهره‌مندی از پرستیژ کاری با نمایش هر چه زیباتر و یا باشکوه‌تر محیط اداری امنیت بالایی دارد و برخی دیگر از شرکت‌ها در فعالیت‌های نوین شکل گرفته‌اند.
با توجه به نوع فعالیت شرکت می‌توانیم برای چگونگی دکوراسیون اداری از سبک‌های مدرن یا کلاسیک تصمیم‌گیری کنیم. حتی بهره‌مندی از سبک طراحی پلان باز یا بسته در همین قدم اول بررسی می‌شود.

  • هماهنگی و پیوستگی محیط اداری

پیوستگی عناصر محیطی از اصول پایه دکوراسیون مدرن است که حالا در اجرای فضای داخلی محیط‌های اداری نیز باید جزئیات آن دقیق پیش‌ بینی شود. منظور از این پیوستگی قرارگیری هماهنگ عناصر محیطی در کنار یکدیگر است. به ‌عنوان مثال لازم است که از رنگ دیوارها تا طرح و فرم مبلمان اداری و حتی بهره‌مندی از المان‌های تزیینی در محیط هماهنگ باشند. لزوماً این هماهنگی برای ایجاد فضای بصری یک ‌شکل با رنگ‌آمیزی یکسان نیست، بلکه یک هارمونی مناسب از کنار هم قرار گرفتن عناصر محیطی حتی با رنگ‌ها و بافت‌های متفاوت است. به شکلی که محیط را همچنان ساده، مدرن، خلاق و جذاب و سرزنده نگه می‌دارد.

  • بودجه برای دکوراسیون مدرن اداری

هزینه همواره از بحث‌های جدی اجرای هر سبک دکوراسیون داخلی است و قطعاً از عوامل تأثیرگذار برای اجرای دکوراسیون مدرن اداری نیز هست. دکوراسیون مدرن بر پایه بهره‌مندی از المان‌های ساده و مینیمال شده شکل می‌گیرد و غالباً هزینه اجرای آن به‌ مراتب از سبک‌های گران‌ قیمت کلاسیک و یا نئوکلاسیک بسیار کمتر است. اما گاهاً با تغییراتی بزرگ و اساسی در محیط اداری و تغییر کامل بافت و مبلمان اداری روبرو هستیم که هزینه اجرای آن را افزایش می‌دهد. یک تیم کارشناسی حرفه‌ای دکوراسیون داخلی هنرمندانه می‌تواند مقدار بودجه تخصیص‌ داده ‌شده را برای اجرای یک دکوراسیون مدرن و هدفمند برنامه‌ریزی کند.

  • عناصر محیطی در دکوراسیون داخلی مدرن اداری

حالا که در بحثی مختصر اما جامع بر اصول پایه و عوامل تأثیرگذار در دکوراسیون مدرن اداری اشاره کرده‌ایم، وقت آن است که اندکی از این بحث‌های جامع خارج شویم و روش پیاده‌سازی دکوراسیون اداری را از منظر تفکرات مدرن شده بررسی کنیم. در این بخش به ایده‌هایی خلاقانه با پس ‌زمینه‌های تفکر دکوراسیون مدرن برای فضاسازی محیط اداری می‌پردازیم:

  • بهره‌مندی از رنگ‌بندی خنثی و روشن یا تیره برای دیوارها و کف‌پوش محیط اداری که می‌تواند هارمونی متنوعی از رنگ‌های روشن با حضور رنگ‌های برجسته و تأکیدی باشد.
  • استفاده از مبلمان اداری سبک با طراحی مدرن و خلاقانه که بدون تزیینات و مناسب محیط اداری ساخته‌ شده باشد.
  • بهره‌مندی از فضاهای مرده و یا کنج دیوارها و کنار ستون‌ها برای ساخت کمدها و قفسه‌های اداری
  • استفاده حداکثری از نور طبیعی با بهره‌مندی از پنجره‌های بزرگ به‌ همراه نورپردازی اصولی که معمولاً به شکل چراغ‌های سقفی توکار و یا لوسترها با ظاهر ساده و مدرن تکمیل می‌شود.
  • هنر بهره‌مندی مفید از فضا با استفاده از تکنیک‌های پارتیشن‌بندی
  • استفاده مناسب از انواع پارتیشن‌های چوبی و یا شیشه‌ای در طراحی پلان باز یا بسته
  • ایجاد فضای استراحت با طراحی مدرن مناسب کارمندان

چالش های طراحی دکوراسیون داخلی مدرن اداری

با در نظر گرفتن نکات ساده اما کلیدی و تأثیرگذار قید شده در بخش قبلی به چند چالش کلیدی برای اجرای دکوراسیون داخلی مدرن اداری می‌پردازیم:


چالش اول؛ دکوراسیون بر پایه رنگ‌های تیره یا روشن

رنگ‌ها نقش کلیدی در دکوراسیون مدرن اداری دارند و قرار است تا از رنگ‌های خنثی برای دیزاین چنین محیط‌هایی استفاده کنیم. اما انتخاب شما از میان رنگ‌های تیره یا روشن کدام است؟ بهره‌مندی از هر دو تناژ رنگ تیره یا روشن در محیط‌های مدرن اداری متداول است. اما در کل رنگ‌های روشن خاصیت بزرگ نشان ‌دادن فضا را دارند که مناسب اداره‌های کوچک هستند. اما رنگ‌های تیره با محدود کردن فضا باعث افزایش تمرکز کارمندان در محیط‌های خیلی بزرگ می‌شوند.

  • چالش دوم؛ حضور ارباب رجوع در محیط اداری

شرکت‌ها و اداره‌ها برای انجام خدمات ارباب ‌رجوع یا مشتریان خود فعالیت می‌کنند و قطعاً علاقه دارند تا در نگاه این افراد هر چه تأثیرگذار و برجسته باشند. نقش دکوراسیون اداری در جلب نظر ارباب رجوع بسیار زیاد است. اما این نقش چگونه اجرا می‌شود؟ در دکوراسیون اداری باید برای حضور مراجعین احترام قائل باشیم، اما نباید اجازه دهیم تا این افراد سر از محیط کار کارمندان درآورند. تفکیک مناسب فضاها، بهره‌مندی از المان‌های زیبا در محیط، پیش ‌بینی مسیر پذیرایی تا پاسخگویی مراجعین و تخصیص فضای کافی برای حضور آنها از نکات برجسته در طراحی دکوراسیون مدرن اداری است.

  • چالش سوم؛ روش اجرای دکوراسیونی زنده با حضور گیاهان

با بهره‌مندی مفید و مناسب از گیاهان به ‌راحتی می‌توانیم دکوراسیون اداری پویا، سرحال و جذاب‌تری بیافرینیم. اما حضور گیاهان در دکوراسیون مدرن به‌ کلی متفاوت از دیگر سبک‌ها خصوصاً ایده‌های کلاسیک است. طراحان خلاق از حضور گیاهان برای تکمیل فرمت فضای مدرن اداره استفاده می‌کنند، به شکلی که گیاهان نقشی برجسته از نماهای داخلی را داشته باشند.

  • چالش چهارم؛ پلان باز یا بسته، هنر استفاده از پارتیشن اداری

پارتیشن بندی تفکر نوین معماری داخلی فضاهای اداری است و همواره نقشی برجسته در دکوراسیون مدرن اداری نیز دارد. پارتیشن‌های شیشه‌ای از نوع قاب آلومینیومی و یا فریم لس در کنار پارتیشن‌های چوبی از سبک‌های پلان باز و بسته ایده‌های خلاقانه‌ای هستند که باید هنرمندانه در تلفیقی جذاب کنار هم قرار بگیرند.


دکوراسیون داخلی مدرن اداری سبکی برآمده از تفکرات نوین معماری است که برای هرچه ساده تر شدن محیط مناسب کار روتین کارمندان متمرکز شده است. در این سبک چندان در بند باشکوه کردن محیط نیستیم، بلکه قرار است تا در بهرمندی از عناصر ساده، مینیمال اما مدرن و جذاب محیط اداره را به فضاهایی هر چه کارآمدتر تبدیل کنیم. برای خدمات مشاوره و همچنین طراحی تا اجرا دکوراسیون داخلی مدرن اداری می توانید از خدمات گسترده کارشناسان خبره گروه فرلی دیزاین بهرمند شوید.

[ نمونه کار ما ]

پروژه‌های ما را معرفی کنید