نکاتی-کلیدی-برای-دکوراسیون-فروشگاهی

دکوراسیون فروشگاهی

اجرای دکوراسیون داخلی غرفه فروشگاه بحث کاربردی است که مسیر فروش محصولات را بهتر می‌کند. مشتریان از حضور در غرفه‌های زیبا با جانمایی مناسب محصولات و روش نمایش مناسب خدمات لذت می‌برند. ساخت دکور اولین قدم در اجرای دکوراسیون داخلی غرفه‌های فروشگاهی است. اما ماجرا می‌تواند خیلی گسترده‌تر و حتی جذاب‌تر از یک دکورسازی ساده باشد. در اجرای دکوراسیون داخلی غرفه فروشگاه به خلق فضایی مفید برای حرکت آگاهانه مشتریان، تسلط مناسب فروشنده‌ها، نمایش کامل محصولات و بیان دقیق خدمات و حتی ارائه تبلیغات پرداخت می‌شود. در این مقاله قصد داریم تا به اصول طراحی و ساخت غرفه فروشگاهی از ایده ساخت دکور تا فضاسازی مفید و مشتری محور بپردازیم.

ویژگی‌های کلیدی در اجرای دکوراسیون فروشگاهی

غرفه فروشگاهی چیزی جز یک ویترین بزرگ نمایش محصولات نیست. غرفه ای موفق است که در این ویترین سازی هنرمندانه‌تر، مفیدتر و البته کاربردی‌تر ظاهر شود. مشتری‌ها برای غرفه‌های نه‌چندان مفید وقت نمی‌گذراند. پس لازم است تا با هنر اجرای دکوراسیون داخلی فروشگاه، آنها را بیشتر در فضای غرفه خود نگه‌ دارید. دقت کنید که هر اندازه حضور مشتری‌ها در داخل فضای غرفه بیشتر باشد، احتمال خرید آنها هم بالاتر است. برای جذب مشتریان نیز به ویترین‌های مفید و هنرمندانه نیاز داریم. این ویترین‌ها قرار است نمایش‌ دهنده محصولات و خدمات ما باشند. ویژگی‌های کلیدی در اجرای دکوراسیون داخلی غرفه فروشگاهی به قرار زیر هستند:

  • طراحی مناسب نمایش کالاها و یا نمایش خدماتدکوراسیون-فروشگاهی
  • بهره‌مندی از جذابیت بصری مناسب با الهام از ایده‌های مدرن و خلاقانه
  • فضاسازی مناسب برای حضور راحت مشتری‌ها که به بازدید کامل از تمام غرفه بیانجامد.
  • بهره‌مندی از طراحی پویا و جذب کننده به شکلی که ایده طراحی برای مشتریان قابل فهم باشد.
  • بهره‌مندی مناسب از هارمونی رنگ‌ها در طراحی غرفه فروشگاهی به شکلی که کاملاً متناسب با اصول فرهنگی و تبلیغی برند یا شرکت باشد.

این موارد از نکته‌های کلیدی در طراحی و ساخت غرفه فروشگاهی هستند. برای ساخت دکور و یا ساخت کانتر باید حضور مناسب تمام این ویژگی‌ها را پیش‌ بینی کرده باشیم. البته به فراخور نوع طراحی غرفه فروشگاهی، نوع محصول و یا نوع خدمات ممکن است با بحث‌های دیگری نیز مواجه شویم که جای صحبتی تخصصی‌تر دارند.

اصول تقسیم‌بندی برای فضاسازی کاربردی غرفه فروشگاهی

فضاسازی اولین نکته کلیدی در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی غرفه فروشگاهی است. فرقی نمی‌کند از غرفه‌های خیلی کوچک و یا خیلی بزرگ برخوردار هستید. در هر صورت باید برای فضاسازی مفید و کاربردی آن برنامه‌ریزی کرده باشید. این فضاسازی باعث گردش بهتر مشتریان، نمایش بهتر و بیشتر محصولات و همچنین تسلط بهتر فروشندگان و متصدیان فروشگاه می‌شود. در تمام مراحل ساخت دکوراسیون فروشگاهی و حتی ساخت غرفه به فضاسازی برای سیر روان و تأثیرگذار مشتریان توصیه می‌شود. در فضاسازی غرفه فروشگاهی به بخش‌های زیر نیاز دارید:

  • فضای نمایش محصولات، کالاها و یا ارائه خدماتتوصیه‌هایی-برای-طراحی-غرفه-فروشگاهی
  • فضای اطلاع‌رسانی و ارتباط با مشتریان
  • فضای انجام مشاوره، مذاکره و یا برگزاری جلسات با ارباب ‌رجوع
  • فضای مناسب نمایش تصاویر و بنرهای تبلیغاتی
  • فضای کافی برای چیدمان مبلمان
  • فضای ارائه خدمات و پذیرایی‌های احتمالی
  • فضای انبار برای جا دادن لوازم اضافی
  • در صورت لزوم خلق فضای آموزشی

بخش‌های اصلی طراحی غرفه‌های فروشگاهی کدامند؟

اگر بخواهیم از فضاسازی بگوییم، به ‌راحتی می‌توانیم لیست بلندبالایی از اهداف کاربردی در فضاهای متفاوت را لیست کنیم. اما همه می‌دانیم که حتی بزرگترین غرفه‌ها نیز با محدودیت فضا مواجه هستند. بنابراین در اولین قدم باید به طراحی بخش‌های اجرای دکوراسیون داخلی غرفه فروشگاهی بپردازیم. این حداقل‌ها موارد زیر هستند:

  • بخش نمایش محصولات و کالاها:

فضای غرفه فروشگاهی برای عرضه محصولات و کالاها دایر هستند. پس لازم است تا بخش اصلی و برجسته از فضای غرفه برای نمایش دقیق و مفید کالاها فضاسازی شود. ساخت دکور اولین قدم در نمایش محصولات است. اما ساخت دکور باید متناسب با ابعاد فروشگاه باشد. همچنین جانمایی دکور، مناسب برای نمایش مفید کالاها بشود. به شکلی که حضور دکور مانع تردد مشتریان برای پایش کامل فضای نمایشگاهی نباشد.

اصول-تقسیم‌بندی-برای-فضاسازی-کاربردی-غرفه-فروشگاهی

  • خش ارتباط با مشتریان و پاسخ‌گویی:

هر فضای فروشگاهی به محیطی مناسب برای ارتباط با مشتریان نیاز دارد. ساخت کانتر فروشگاهی برای این منظور انجام می‌شود. ساخت کانتر باید متناسب با فرمت طراحی فروشگاه، تعداد فروشندگان، نوع ارائه خدمات، ابعاد کالاها و… انجام پذیرد. در عین ‌حال باید به المان‌های زیبایی بصری و هارمونی رنگ‌ها در ساخت کانتر غرفه فروشگاهی توجه کرده باشیم.

  • بخش مبلمان برای حضور طولانی‌تر و مفیدتر مشتریان:

همه مشتریان از مبلمان غرفه فروشگاهی استفاده نمی‌کنند. اما گاهی حضور مشتری در فضای فروشگاهی طولانی می‌شود. برای حضور طولانی این مشتری‌های وفادار باید برنامه‌ریزی کرده باشیم. گاهی هم باید برای راحتی همراه مشتری که قصد بازدید ندارد، اما همراه او در فضای غرفه فروشگاه حاضر است، برنامه‌ریزی کرده باشیم. جانمایی مبلمان برای حضور راحت‌تر مشتریان توصیه می‌شود. البته قرار نیست تا از یک مبلمان تمام ‌عیار استفاده کنید. بلکه کافی است برای لحظات طولانی ‌مدت آنها، در فضای فروشگاه از صندلی‌های مناسب در یک فضای مناسب استفاده کرده باشید.

نکته‌های-مهم-در-طراحی-غرفه-فروشگاهی

نکته‌های مهم در طراحی غرفه فروشگاهی

غرفه فروشگاهی مکانی برای نمایش مقدماتی و مختصری از فعالیت‌های کلی یک شرکت، یک فروشگاه و یا یک یا چند محصول است. غرفه فروشگاهی به مانند یک فروشگاه بزرگ و دائمی کارایی ندارد. اما قرار است تأثیری به اندازه همان فروشگاه بزرگ و دائمی بگذارد. در طراحی و ساخت غرفه فروشگاهی با محدودیت فضا و همچنین محدودیت زمان مواجه هستید.
برای طراحی و ساخت غرفه فروشگاهی باید متوجه این محدودیت‌ها نیز باشید. این فضا باید روش ساخت ساده، مفید و ترجیحاً کم‌هزینه‌ای داشته باشد. اما در طراحی آن از عناصر زیبا و هارمونیک برای نمایش مفید محصولات استفاده شود. از طرفی باید مکانی برای حضور مفید مراجعین و بازدید جذاب آنها باشد. غرفه فروشگاهی باید در مدت زمان بازدید کوتاه هر مراجعه کننده توانایی بیان تمام قابلیت‌ها و یا نمایش کامل تمام محصولات را داشته باشد.
معمولاً غرفه‌های فروشگاهی را حین برگزاری نمایشگاه‌ها دایر می‌کنند. پس با محدودیت زمان نیز مواجه هستیم. زیرا مدت برگزاری نمایشگاه‌ها معمولاً خیلی کم در حدود 3 الی 5 روز است. غرفه فروشگاهی باید برای تأثیرگذاری در این مدت زمان محدود طراحی‌ شده باشد.
غرفه فروشگاهی باید قابلیت نمایش کامل محصولات و خدمات همراه راهنمایی‌های لازم را در مدت زمان کوتاه داشته باشد. این غرفه باید بتواند در یک بازه زمانی کوتاه نگاه کنجکاو مراجعین را برانگیزد و برای پاسخ دهی آنها برنامه‌ریزی داشته باشد. قاعدتاً علاوه‌بر جذابیت محصول و مهارت متصدی غرفه نیاز به طراحی داخلی مناسب دارند. ساخت دکور و یا ساخت کانتر با ایده‌های هوشمندانه در تکمیل این طراحی تأثیرگذار هستند.

توصیه‌هایی برای طراحی غرفه فروشگاهی

با یک دکور ساده نمی‌توانید غرفه تأثیرگذاری در یک نمایشگاه بزرگ داشته باشید. در محل نمایشگاه، تعداد غرفه‌ها زیاد است و احتمالاً رقبای شما نیز برای جذب بیشتر مراجعین برنامه‌ریزی کرده‌اند. اما شما می‌توانید با چند گام ساده غرفه نمایشگاهی تأثیرگذارتری داشته باشید. مانند:

  • از ذهنیت نمایشگاهی برخوردار باشید. در غیر این ‌صورت سعی کنید تا از نظرات طراحی با ذهنیت نمایشگاهی استفاده کنید. برای این منظور می‌توانید از خدمات تخصصی سایت نیکان بهره‌مند شوید.
  • از مهارت طراحی صحنه و فضاسازی برای حضور تعداد زیاد افراد برخوردار باشید.
  • خلاقانه فکر کنید. سعی کنید تا به‌ دنبال ایده‌های بکر و متفاوت اما معقول و تأثیرگذار بگردید.
  • از تمامی محصولات در طراحی غرفه فروشگاهی استفاده کنید.

اجرای دکوراسیون داخلی غرفه‌های فروشگاهی به ‌ظاهر ساده است. اما وقتی صحبت از تأثیرگذاری میان مراجعین باشد، آن‌هم در میان انبوه رقبا، ماجرا تا حدودی پیچیده خواهد شد. برای طراحی غرفه فروشگاهی می توانید از خدمات گروه فرلی ویلا استفاده کنید.

[ وبلاگ ما ]

آخرین مقالات ما را بخوانید